...
Ha alle ingrediensene til kjøttkakene i en kjøkkenmaskin og bland godt sammen til en farse.
Form kjøttkakene med en skje eller bruk hendene, dypp både skje og hånd i kaldt vann før du former kjøttkakene, dette gjør dem lettere å forme.
Stek kjøttkakene i 2-3 minutter på hver side i en stekepanne med smør på middels/høy varme. Legg kjøttkakene til side mens du lager sausen.
Ha smør i pannen sammen med stekefettet fra kjøttkakene, smelt. Tilsett hvetemel og brun under omrøring. Spe på med kraft og kok opp. Smak til med salt og pepper.
Ha kjøttkakene tilbake i sausen og la de trekke i 10-15 minutter.
Server med kokte poteter og nyrørt tyttebær.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Kjøttkaker av svin i brun saus
Dette bringer frem barndomsminnene, og det med god grunn! Hva er vel bedre enn hjemmelagde kjøttkaker i en god brun saus? Enkelt å lage, og mye bedre enn de man kjøper i butikken.
(4.6/5)
30 minutter