...
Slik gjør du
Ha alle ingrediensene til kjøttkakene i en kjøkkenmaskin og bland godt sammen til en farse.
Form kjøttkakene med en skje eller bruk hendene, dypp både skje og hånd i kaldt vann før du former kjøttkakene, dette gjør dem lettere å forme.
Stek kjøttkakene i 2-3 minutter på hver side i en stekepanne med smør på middels/høy varme. Legg kjøttkakene til side mens du lager sausen.
Ha smør i pannen sammen med stekefettet fra kjøttkakene, smelt. Tilsett hvetemel og brun under omrøring. Spe på med kraft og kok opp. Smak til med salt og pepper.
Ha kjøttkakene tilbake i sausen og la de trekke i 10-15 minutter.
Server med kokte poteter og nyrørt tyttebær.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Kjøttkaker av svin i brun saus
Dette bringer frem barndomsminnene, og det med god grunn! Hva er vel bedre enn hjemmelagde kjøttkaker i en god brun saus? Enkelt å lage, og mye bedre enn de man kjøper i butikken.
(4.7/5)
30 minutter