top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Ha alle ingrediensene til kjøttkakene i en kjøkkenmaskin og bland godt sammen til en farse.

 

Form kjøttkakene med en skje eller bruk hendene, dypp både skje og hånd i kaldt vann før du former kjøttkakene, dette gjør dem lettere å forme.

 

Stek kjøttkakene i 2-3 minutter på hver side i en stekepanne med smør på middels/høy varme. Legg kjøttkakene til side mens du lager sausen.

 

Ha smør i pannen sammen med stekefettet fra kjøttkakene, smelt. Tilsett hvetemel og brun under omrøring. Spe på med kraft og kok opp. Smak til med salt og pepper.

 

Ha kjøttkakene tilbake i sausen og la de trekke i 10-15 minutter.

 

Server med kokte poteter og nyrørt tyttebær.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Kjøttkaker av svin i brun saus

Kjøttkaker av svin i brun saus

Dette bringer frem barndomsminnene, og det med god grunn! Hva er vel bedre enn hjemmelagde kjøttkaker i en god brun saus? Enkelt å lage, og mye bedre enn de man kjøper i butikken.

(4.7/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page