...
Slik gjør du
Ha alle ingrediensene til kjøttfarsen i en kjøkkenmaskin og bland godt sammen til en farse.
Skrell bladene av kålen og kok i lettsaltet vann i 1 minutt, ha dem direkte over i en bolle med iskaldt vann for å stoppe kokeprosessen.
Tørk bladene og legg en passe stor mengde av kjøttfarsen på kålbladet. Rull sammen slik at kålen dekker alt av farse.
Legg kålrullettene i en ildfast form og hell på litt vann, dekk formen med aluminiumsfolie slik at den blir helt tett.
Stek på 200 grader i 30 minutter til kålrulettene er gjennomstekte.
Server med for eksempel kokte poteter, fløtesaus og nyrørte tyttebær.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Kålruletter
Norske kålruletter, en tradisjonsrik rett med en smakfull blanding av kjøttfyll og myk kål, gir en næringsrik og god middagsopplevelse. Disse hjemmekoselige rulettene er perfekte for kjølige høstkvelder og kan serveres med både kokte poteter og potetmos!
(5/5)
45 minutter