top of page

...

Ha alle ingrediensene til kjøttfarsen i en kjøkkenmaskin og bland godt sammen til en farse.

 

Skrell bladene av kålen og kok i lettsaltet vann i 1 minutt, ha dem direkte over i en bolle med iskaldt vann for å stoppe kokeprosessen.

 

Tørk bladene og legg en passe stor mengde av kjøttfarsen på kålbladet. Rull sammen slik at kålen dekker alt av farse.

 

Legg kålrullettene i en ildfast form og hell på litt vann, dekk formen med aluminiumsfolie slik at den blir helt tett.

 

Stek på 200 grader i 30 minutter til kålrulettene er gjennomstekte.

 

Server med for eksempel kokte poteter, fløtesaus og nyrørte tyttebær.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Kålruletter

Kålruletter

Norske kålruletter, en tradisjonsrik rett med en smakfull blanding av kjøttfyll og myk kål, gir en næringsrik og god middagsopplevelse. Disse hjemmekoselige rulettene er perfekte for kjølige høstkvelder og kan serveres med både kokte poteter og potetmos!

(5/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page