top of page
...
Slik gjør du
Krydre kyllingbrystene godt med salt og pepper.
Ha solsikkeolje i en stekepanne og stek kyllingen med skinnsiden ned først, til skinnet er gyllent og sprøtt. Snu og stek videre i 2-3 minutter, legg til side.
Ha smør i stekepannen sammen med finhakket hvitløk og sjalottløk. Stek blank. Tilsett hvitvin og reduser til halv mengde. Ha i fløte og kok opp.
Legg kyllingen tilbake i stekepannen med skinnsiden opp og la småkoke i 5-10 minutter.
Smak til med salt og pepper og topp med frisk finhakket estragon.
laster...
porsjoner
Ingredienser
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Pannestekt kylling i fløtesaus
Sprø og saftige kyllingbryst i en kremete fløtesaus, toppet med frisk estragon!
(4.7/5)
45 minutter
bottom of page