top of page

...

Slik gjør du

Krydre kyllingbrystene godt med salt og pepper.

 

Ha solsikkeolje i en stekepanne og stek kyllingen med skinnsiden ned først, til skinnet er gyllent og sprøtt. Snu og stek videre i 2-3 minutter, legg til side.

 

Ha smør i stekepannen sammen med finhakket hvitløk og sjalottløk. Stek blank. Tilsett hvitvin og reduser til halv mengde. Ha i fløte og kok opp.

 

Legg kyllingen tilbake i stekepannen med skinnsiden opp og la småkoke i 5-10 minutter.

 

Smak til med salt og pepper og topp med frisk finhakket estragon.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Pannestekt kylling i fløtesaus

Pannestekt kylling i fløtesaus

Sprø og saftige kyllingbryst i en kremete fløtesaus, toppet med frisk estragon!

(4.7/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page