top of page

...

Finhakk løk og hvitløk. Riv ingefær på et rivjern. Stek løk, hvitløk og ingefær i en stor kjele med litt olje til det blir mykt. Tilsett tomatpure på slutten og fres lett.

 

Kutt paprika i strimler.

 

Varm opp en stor kjele med litt olje. Ha i paprika, tomatpure, paprikapulver, gurkemeie, kayennepepper og garam masala, og fres dette til det begynner å dufte krydder og paprikaen mykner.

 

Ha i tomater og kraft, og la koke sammen med krydrene i ca 10 minutter.

 

Kutt kjøttet i store biter (beina skal være med), krydre med salt og pepper, og brun det raskt på alle sider i en panne med litt olje, eller 5 min på 200 grader i airfryer.

 

Ha kjøttet i kjelen og la småputre i minimum 2 timer til kjøttet er mørt.

 

Ha i kokkosmelk og kok opp.

 

Smak til med salt, pepper og limesaft.

 

Server med mangochutney, nanbrød og ris til, og dryss over koriander ved servering.

 

Tips! Ha over granateplekjerner som pynt og for litt ekstra friskhet.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Indisk gryte med fårikålkjøtt

Indisk gryte med fårikålkjøtt

En indiskinspirert gryte med fårikålkjøtt forener tradisjonell norsk mat med eksotiske krydder. Saftig og mørt lam kombinert med smaker som garam masala, ingefær og koriander skaper en varmende og aromatisk rett som gir en ny vri på en kjent råvare!

 

Dette fårikålkjøttet fikk terningkast 6!

(4.7/5)

180 minutter

Lagre
bottom of page