top of page

...

Slik gjør du

Finhakk løk og hvitløk. Riv ingefær på et rivjern. Stek løk, hvitløk og ingefær i en stor kjele med litt olje til det blir mykt. Tilsett tomatpure på slutten og fres lett.

 

Kutt paprika i strimler.

 

Varm opp en stor kjele med litt olje. Ha i paprika, tomatpure, paprikapulver, gurkemeie, kayennepepper og garam masala, og fres dette til det begynner å dufte krydder og paprikaen mykner.

 

Ha i tomater og kraft, og la koke sammen med krydrene i ca 10 minutter.

 

Kutt kjøttet i store biter (beina skal være med), krydre med salt og pepper, og brun det raskt på alle sider i en panne med litt olje, eller 5 min på 200 grader i airfryer.

 

Ha kjøttet i kjelen og la småputre i minimum 2 timer til kjøttet er mørt.

 

Ha i kokkosmelk og kok opp.

 

Smak til med salt, pepper og limesaft.

 

Server med mangochutney, nanbrød og ris til, og dryss over koriander ved servering.

 

Tips! Ha over granateplekjerner som pynt og for litt ekstra friskhet.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Indisk gryte med fårikålkjøtt

Indisk gryte med fårikålkjøtt

En indiskinspirert gryte med fårikålkjøtt forener tradisjonell norsk mat med eksotiske krydder. Saftig og mørt lam kombinert med smaker som garam masala, ingefær og koriander skaper en varmende og aromatisk rett som gir en ny vri på en kjent råvare!

 

Dette fårikålkjøttet fikk terningkast 6!

(4.7/5)

180 minutter

Lagre
bottom of page