top of page

...

Hjemmelagde fiskekaker

Hjemmelagde fiskekaker

Hjemmelagde fiskekaker er en klassisk og velsmakende rett som er både enkel og rask å lage. Denne kan du til og med servere til gjester, så god og imponerende er disse fiskekakene!

 

Med fersk hvit fisk, løk og krydder får du smakfulle og saftige fiskekaker som passer perfekt til middag. Sunne og gode fiskekaker fra bunnen - hva er bedre enn det i hverdagen egentlig?

 

Stek dem gyldne i pannen og server sammen med en god brun saus for en komplett og herlig rett.

 

En fantastisk måte å bruke fisk på, som hele familien vil elske! Kos dere!

(5/5)

45 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Når du lager fiskekaker er det viktig at alle ingrediensene er helt kalde, dette er for å unngå at farsen skal skille seg.

 

Kutt fisken i terninger og ha over i en foodprosessor sammen med salt, kjør til en jevn farse.

 

Tilsett finhakket løk, potetmel og egg og kjør sammen, spe på med melk. Ha i hvit pepper og muskatnøtt og bland lett.

 

Varm en stekepanne med litt smør eller olje, form fiskekakene med en skje og legg dem i stekepannen. Stek i 3-4 minutter per side.

 

Server sammen med brun saus som du finner oppskrift på HER.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page