top of page

...

Brun saus

Brun saus

Brun saus er en klassisk base i norsk husmannskost og tilfører fylde og smak til en rekke retter. Med litt tålmodighet og riktig teknikk oppnår du en fyldig, silkemyk konsistens som passer perfekt til kjøttkaker, stek, karbonader eller medisterkaker. Brun saus kan også tilpasses med ulike smaker som fløte, soyasaus eller brunost for en dypere smak. Denne oppskriften gir deg den perfekte hjemmelagde sausen, akkurat slik den skal være!

 

Denne sausen går raskt å lage og gir maten ekstra dybde og rik smak - med andre ord et uunnværlig tilbehør til mange retter!

(5/5)

5 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Smelt smør i en kjele og rør inn mel, spe på med kraft og kok opp.

 

La sausen småkoke i 5 minutter og smak til med salt og pepper.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page