
...

Brun saus
Brun saus er en klassisk base i norsk husmannskost og tilfører fylde og smak til en rekke retter. Med litt tålmodighet og riktig teknikk oppnår du en fyldig, silkemyk konsistens som passer perfekt til kjøttkaker, stek, karbonader eller medisterkaker. Brun saus kan også tilpasses med ulike smaker som fløte, soyasaus eller brunost for en dypere smak. Denne oppskriften gir deg den perfekte hjemmelagde sausen, akkurat slik den skal være!
Denne sausen går raskt å lage og gir maten ekstra dybde og rik smak - med andre ord et uunnværlig tilbehør til mange retter!
(5/5)
5 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Smelt smør i en kjele og rør inn mel, spe på med kraft og kok opp.
La sausen småkoke i 5 minutter og smak til med salt og pepper.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
