top of page

...

Hjemmelagde fiskeboller

Hjemmelagde fiskeboller

Hjemmelagde fiskeboller er en klassisk og delikat rett som smaker langt bedre enn ferdigkjøpte varianter.

 

Ved å lage dem fra bunnen av får du en myk og saftig konsistens med rene smaker av hvit fisk og milde krydder.

 

Helt ypperlig er det å lage dem selv, så slipper du alle tilsetningsstoffene fra ferdigproduktene i butikk.

 

Denne oppskriften er enkel å følge og gir deg fiskeboller som passer perfekt med en kremet hvit saus. En nydelig middag for hele familien!

(5/5)

45 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Når du lager fiskeboller er det viktig at alle ingrediensene er helt kalde, dette er for å unngå at farsen skal skille seg.

 

Kutt fisken i terninger og ha over i en foodprosessor sammen med salt, kjør til en jevn farse.

 

Tilsett potetmel og egg og kjør sammen, spe på med melk. Ha i hvit pepper og muskatnøtt og bland lett.

 

Kok opp en kjele med lettsaltet vann, skru ned temperaturen slik at vannet ikke koker, form fiskebollene med en skje og legg dem i vannet.

 

La fiskebollene trekke i 10 til 15 minutter til de er faste.

Server sammen med hvit saus som du finner oppskrift på HER.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page