top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Skrell gulrot og kutt i biter. Kok al dente.

 

Smelt smør i en kjele, tilsett hvetemel og rør godt. Spe på med melk og kok opp. La sausen småkoke i 5 minutter.

 

Smak til med revet muskatnøtt, salt og pepper.

 

Vend inn gulrotbitene og server.

 

Prøv til røkt kveite!

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Gulrotstuing

Gulrotstuing

Et tradisjonelt norsk tilbehør. Kan serveres til det mest av norsk tradisjonsmat, men egenr seg aller best til fisk. Prøv vår oppskrift med kveite og gulrotstuing!

(5/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page