top of page
...
Skrell gulrot og kutt i biter. Kok al dente.
Smelt smør i en kjele, tilsett hvetemel og rør godt. Spe på med melk og kok opp. La sausen småkoke i 5 minutter.
Smak til med revet muskatnøtt, salt og pepper.
Vend inn gulrotbitene og server.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Gulrotstuing
Et tradisjonelt norsk tilbehør. Kan serveres til det mest av norsk tradisjonsmat, men egenr seg aller best til fisk. Prøv vår oppskrift med kveite og gulrotstuing!
(5/5)
15 minutter
bottom of page