top of page

...

Skrell gulrot og kutt i biter. Kok al dente.

 

Smelt smør i en kjele, tilsett hvetemel og rør godt. Spe på med melk og kok opp. La sausen småkoke i 5 minutter.

 

Smak til med revet muskatnøtt, salt og pepper.

 

Vend inn gulrotbitene og server.

 

Prøv til røkt kveite!

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Gulrotstuing

Gulrotstuing

Et tradisjonelt norsk tilbehør. Kan serveres til det mest av norsk tradisjonsmat, men egenr seg aller best til fisk. Prøv vår oppskrift med kveite og gulrotstuing!

(5/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page