top of page

...

Slik gjør du

Kok opp vann og godt med salt.

 

Skru ned varmen og legg i kveiteskivene, la de trekke like under kokepunktet i ca. 10 minutter.

 

Skrell gulrot og kutt i biter. Kok al dente.

 

Smelt smør i en kjele, tilsett hvetemel og rør godt. Spe på med melk og kok opp. La sausen småkoke i 5 minutter. Smak til med revet muskatnøtt, salt og pepper. Vend inn gulrotbitene.

 

Server med poteter, smeltet smør eller en smørsaus.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Røkt kveite med gulrotstuing

Røkt kveite med gulrotstuing

Røkt kveite er kanskje ukjent for mange, men det er en fantastisk råvare som absolutt burde prøves! Sammen med gulrotstuing er dette en skikkelig god norsk tradisjonsrett.

 

(4.6/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page