top of page

...

Grillet biff med mastersaus

Grillet biff med mastersaus

Grillet entrecôte toppet med en smaksrik mastersaus!

 

Dette er en klassisk og smakfull rett som virkelig setter en ny standard for biffmåltider. Den saftige, møre biffen grilles til perfeksjon, og får en deilig røyksmak som utfyller den rike kjøttsmaken.

 

Mastersausen, en smakfull blanding av ingredienser som sennep, hvitløk, urter og et snev av eddik, tilfører både syrlighet og krydder som hever retten til nye høyder.

 

Denne retten er perfekt for de som elsker en smakfull og mettende middag, og passer godt til både hverdagsmiddager og spesielle anledninger.

 

Grillet biff med mastersaus er en garantert vinner på middagstbordet!

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Del entrecoten i biter på ca. 200 g hver. Pensle med solsikkeolje og gni godt inn med salt og pepper.

 

Grill biffen på høy direkte varme i 2-3 minutter på hver side til du har en kjernetemperatur på 58 grader. La kjøttet hvile før du kutter i det.

 

Kok risen.

 

Finhakk sjalottløk, kjørvel, gressløk og grønn chili. Bland alle ingrediensene sammen og smak til med salt og pepper. La sausen stå i minst et kvarter før bruk.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page