...
Slik gjør du
Del entrecoten i biter på ca. 200 g hver. Pensle med solsikkeolje og gni godt inn med salt og pepper.
Grill biffen på høy direkte varme i 2-3 minutter på hver side til du har en kjernetemperatur på 58 grader. La kjøttet hvile før du kutter i det.
Kok risen.
Finhakk sjalottløk, kjørvel, gressløk og grønn chili. Bland alle ingrediensene sammen og smak til med salt og pepper. La sausen stå i minst et kvarter før bruk.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Grillet biff med mastersaus
Grillet entrecôte toppet med en smaksrik mastersaus! Denne enkle og raske retten gir gjestene vann i munn.
(4.9/5)
30 minutter