top of page

...

Flankstek med soyamarinade og asiatiske smaker

Flankstek med soyamarinade og asiatiske smaker

Flankstek med soyamarinade og asiatiske smaker er en saftig og smakfull grillrett som kombinerer mørt kjøtt med en balansert blanding av salt, søtt, syrlig og litt varme.

 

Marinaden gir flanksteken en rik og aromatisk smak, perfekt for deg som liker mat med asiatiske undertoner.

 

Kjøttet grilles raskt på høy varme, skjæres i tynne skiver og serveres med f.eks. jasminris, nudelsalat eller friske grønnsaker. Topp gjerne med sesamfrø og vårløk for ekstra crunch og farge.

 

Dette er en rett som både ser imponerende ut og er rask å lage, og som passer like godt til hverdag med ekstra smak som til helgemiddag med venner. Flankstek er dessuten rimelig og lett å lykkes med – bare husk å skjære den på tvers av fibrene.

(4.8/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Bland alle ingrediensene til marinaden og ha kjøttet i en pose eller form. La ligge i 1–2 timer (ikke for mye lenger – da kan kjøttet bli for salt).

 

Grill flanksteken raskt på høy varme, 3–4 minutter per side.

 

La hvile i 5–10 minutter og skjær i tynne skiver mot fibrene.

 

Topp gjerne med sesamfrø, friske urter og vårløk.

 

Server med f.eks jasminris nudelsalat, eller grillet mais.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

Oppskriftsbilde - Lignende oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

Oppskriftsbilde - Populært nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Kunsten å lage den perfekte pizzaen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
bottom of page