
...

Flankstek med soyamarinade og asiatiske smaker
Flankstek med soyamarinade og asiatiske smaker er en saftig og smakfull grillrett som kombinerer mørt kjøtt med en balansert blanding av salt, søtt, syrlig og litt varme.
Marinaden gir flanksteken en rik og aromatisk smak, perfekt for deg som liker mat med asiatiske undertoner.
Kjøttet grilles raskt på høy varme, skjæres i tynne skiver og serveres med f.eks. jasminris, nudelsalat eller friske grønnsaker. Topp gjerne med sesamfrø og vårløk for ekstra crunch og farge.
Dette er en rett som både ser imponerende ut og er rask å lage, og som passer like godt til hverdag med ekstra smak som til helgemiddag med venner. Flankstek er dessuten rimelig og lett å lykkes med – bare husk å skjære den på tvers av fibrene.
(4.8/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Bland alle ingrediensene til marinaden og ha kjøttet i en pose eller form. La ligge i 1–2 timer (ikke for mye lenger – da kan kjøttet bli for salt).
Grill flanksteken raskt på høy varme, 3–4 minutter per side.
La hvile i 5–10 minutter og skjær i tynne skiver mot fibrene.
Topp gjerne med sesamfrø, friske urter og vårløk.
Server med f.eks jasminris nudelsalat, eller grillet mais.
Slik gjør du


ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato



