top of page

...

Slik gjør du

Ta vekk de ytterste bladene på kålen og del i båter. Legg båtene i airfryeren og stek i 8 minutter på 180 grader til kålen har fått en fin brunet overflate.

 

Legg fårikålkjøtt i airfryeren og krydre med salt og pepper, stek i 12 minutter på 200 grader til kjøttet har fått en fin brunet overflate.

 

Skrell og kutt persillerot i biter og kutt opp hvitløk og rosmarin.

 

Legg kjøtt, kål, persillerot, hvitløk og rosmarin lagvis i en gryte og dryss over salt, pepper og hvetemel mellom hvert lag.

 

Hell på vann og legg på lokk. Kok opp og skru ned varmen til middels, la kjøttet trekke i 3 timer til det er helt mørt.

 

Tips! Les artikkelen om fårikål og se hva annet du kan bruke dette smakfulle kjøttet til! (publiseres 23.09.24)

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Fårikål i airfryer

Fårikål i airfryer

Prøv fårikål med airfryer! I denne oppskriften har vi brunet kjøttet og kålen i airfryer, noe som gir retten en dypere og mer karamellisert smak. Resultatet blir ett nivå opp fra den klassiske fårikålen, og er virkelig å anbefale!

 

Dette fårikålkjøttet fikk terningkast 6!

(4.7/5)

180 minutter

Lagre
bottom of page