top of page

...

Ta vekk de ytterste bladene på kålen og del i båter. Legg båtene i airfryeren og stek i 8 minutter på 180 grader til kålen har fått en fin brunet overflate.

 

Legg fårikålkjøtt i airfryeren og krydre med salt og pepper, stek i 12 minutter på 200 grader til kjøttet har fått en fin brunet overflate.

 

Skrell og kutt persillerot i biter og kutt opp hvitløk og rosmarin.

 

Legg kjøtt, kål, persillerot, hvitløk og rosmarin lagvis i en gryte og dryss over salt, pepper og hvetemel mellom hvert lag.

 

Hell på vann og legg på lokk. Kok opp og skru ned varmen til middels, la kjøttet trekke i 3 timer til det er helt mørt.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Cosori TwinFry

Med 4 varmeelementer for jevn varmefordeling og fleksibiliteten til å bytte mellom en stor kurv eller to separate, dekker denne modellen alle behov. Den når opptil 240°C og har ikke behov for forvarming. Med hele 10 liter kapasitet kan du lage mat til hele familien samtidig.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Fårikål i airfryer

Fårikål i airfryer

Prøv fårikål med airfryer! I denne oppskriften har vi brunet kjøttet og kålen i airfryer, noe som gir retten en dypere og mer karamellisert smak. Resultatet blir ett nivå opp fra den klassiske fårikålen, og er virkelig å anbefale!

 

Dette fårikålkjøttet fikk terningkast 6!

(4.7/5)

180 minutter

Lagre
bottom of page