
...

Fårikål
Klassisk fårikål er Norges nasjonalrett og en høstfavoritt!
Med mørt lammekjøtt, fersk hodekål og hele pepperkorn som kokes sammen, blir smaken enkel, men fyldig. Denne tidløse retten fanger essensen av norsk tradisjonsmat med sin rike smak og enkle ingredienser, en velsmakende rett som bringer varme til kalde høstdager.
Denne kan du virkelig nyte skikkelig med familie, venner, andre gjester eller hvem det skulle måtte være! Dette er en rett som jo tar litt lenger tid å tilberede, så denne oppskriften kan du eventuelt lagre til en spesiell anldening, der du ønsker å gjøre deg flid på kjøkkenet og virkelig imponere noen.
(5/5)
180 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Ta vekk de ytterste bladene på kålen og del i båter. La stilken være på så kålen ikke ramler fra hverandre.
Legg kjøtt og kål lagvis i en gryte og dryss over salt, pepper og hvetemel mellom hvert lag.
Hell på vann og legg på lokk. Kok opp og skru ned varmen til middels, la kjøttet trekke i 3 timer til det er helt mørt.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
