top of page

...

Fårikål

Fårikål

Klassisk fårikål er Norges nasjonalrett og en høstfavoritt!

 

Med mørt lammekjøtt, fersk hodekål og hele pepperkorn som kokes sammen, blir smaken enkel, men fyldig. Denne tidløse retten fanger essensen av norsk tradisjonsmat med sin rike smak og enkle ingredienser, en velsmakende rett som bringer varme til kalde høstdager.

 

Denne kan du virkelig nyte skikkelig med familie, venner, andre gjester eller hvem det skulle måtte være! Dette er en rett som jo tar litt lenger tid å tilberede, så denne oppskriften kan du eventuelt lagre til en spesiell anldening, der du ønsker å gjøre deg flid på kjøkkenet og virkelig imponere noen.

 

Dette fårikålkjøttet fikk terningkast 6!

(5/5)

180 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Ta vekk de ytterste bladene på kålen og del i båter. La stilken være på så kålen ikke ramler fra hverandre.

 

Legg kjøtt og kål lagvis i en gryte og dryss over salt, pepper og hvetemel mellom hvert lag.

 

Hell på vann og legg på lokk. Kok opp og skru ned varmen til middels, la kjøttet trekke i 3 timer til det er helt mørt.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page