top of page

...

Slik gjør du

Ta vekk de ytterste bladene på kålen og del i båter. La stilken være på så kålen ikke ramler fra hverandre.

 

Legg kjøtt og kål lagvis i en gryte og dryss over salt, pepper og hvetemel mellom hvert lag.

 

Hell på vann og legg på lokk. Kok opp og skru ned varmen til middels, la kjøttet trekke i 3 timer til det er helt mørt.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Fårikål

Fårikål

Klassisk fårikål er Norges nasjonalrett og en høstfavoritt! Med mørt lammekjøtt, fersk hodekål og hele pepperkorn som kokes sammen, blir smaken enkel, men fyldig. Denne tidløse retten fanger essensen av norsk tradisjonsmat med sin rike smak og enkle ingredienser, en velsmakende rett som bringer varme til kalde høstdager.

 

Dette fårikålkjøttet fikk terningkast 6!

(5/5)

180 minutter

Lagre
bottom of page