top of page

...

Varm opp sukker, honning og tørre krydder, inkludert finhakket hvitløk, i en kjele på middels varme. Kok opp blandingen og småkok i 5-6 minutter.

 

Ha i ketchup, sennep og worcestershire og småkok videre i 5-6 minutter.

 

Grill kotelettene i 3-4 minutter på hver side på direkte varme.

 

Pensle kotelettene med den varme BBQ sausen mot slutten av steketiden.

 

 

Tips! Prøv green goddess salat til!

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
BBQ sommerkoteletter

BBQ sommerkoteletter

Nyt smaken av sommer med saftige sommerkoteletter servert med en rik, hjemmelaget BBQ-saus. Denne enkle retten gir en perfekt balanse mellom søtt, røkt og krydret, og er ideell for grilling utendørs. Server med en frisk salat eller grillede grønnsaker for et fullverdig måltid.

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page