top of page

...

Slik gjør du

Varm opp sukker, honning og tørre krydder, inkludert finhakket hvitløk, i en kjele på middels varme.

 

Kok opp blandingen og småkok i 5-6 minutter.

 

Ha i ketchup, sennep og worcestershire og småkok videre i 5-6 minutter.

 

La sausen kjøle seg helt ned og helle det over i en lufttett boks eller syltetøyglass.

 

Tips! Lag din egen rub og krydre kjøttet med dette om du skal langtidsgrille på indirekte varme. Pensle med bbq saus til slutt. Bruker man sausen for tidlig i stekeprosessen vil sukkeret brenne seg og lage usmak.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
BBQ saus

BBQ saus

"BBQ is not a sauce" sier hardcore bbq entusiaster, men hjemmelaget BBQ saus er gøy å lage, og det blir skikkelig digg! Passer til nesten all type grillmat. Pensle sausen på kjøttet helt på slutten av steketiden. Godt også som dip til f.eks nuggets eller grillet kjøtt.

(4.9/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page