
...

BBQ saus
BBQ-saus, eller barbecuesaus, er en uunnværlig følgesvenn til grillmat, kjent for sin rike og komplekse smak som balanserer sødme, syrlighet og krydder. Denne sausen har sine røtter i amerikansk grilltradisjon, men har oppnådd global popularitet grunnet sin allsidighet og evne til å fremheve smaken av ulike retter.
Å lage hjemmelaget BBQ-saus gir deg muligheten til å justere smakene etter egen preferanse, og sikrer en friskere og mer autentisk opplevelse enn ferdigkjøpte varianter. Om du lager den selv slipper du alle tilsetningsstoffene i de sausene butikkene tilbyr. Å lage den selv er en tilfredsstillende måte å løfte grillopplevelsen på, og gir en personlig touch til måltidet.
"BBQ is not a sauce" sier hardcore BBQ-entusiaster, men hjemmelaget BBQ saus er gøy å lage, og det blir skikkelig digg! Pensle sausen på kjøttet helt på slutten av steketiden. Passer også som dip til nuggets eller annet grillet kjøtt.
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Varm opp sukker, honning og tørre krydder, inkludert finhakket hvitløk, i en kjele på middels varme.
Kok opp blandingen og småkok i 5-6 minutter.
Ha i ketchup, sennep og worcestershire og småkok videre i 5-6 minutter.
La sausen kjøle seg helt ned og helle det over i en lufttett boks eller syltetøyglass.
Tips! Lag din egen rub og krydre kjøttet med dette om du skal langtidsgrille på indirekte varme. Pensle med bbq saus til slutt. Bruker man sausen for tidlig i stekeprosessen vil sukkeret brenne seg og lage usmak.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
