top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Varm opp sukker, honning og tørre krydder, inkludert finhakket hvitløk, i en kjele på middels varme.

 

Kok opp blandingen og småkok i 5-6 minutter.

 

Ha i ketchup, sennep og worcestershire og småkok videre i 5-6 minutter.

 

La sausen kjøle seg helt ned og helle det over i en lufttett boks eller syltetøyglass.

 

Tips! Lag din egen rub og krydre kjøttet med dette om du skal langtidsgrille på indirekte varme. Pensle med bbq saus til slutt. Bruker man sausen for tidlig i stekeprosessen vil sukkeret brenne seg og lage usmak.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

BBQ saus

BBQ saus

"BBQ is not a sauce" sier hardcore bbq entusiaster, men hjemmelaget BBQ saus er gøy å lage, og det blir skikkelig digg! Passer til nesten all type grillmat. Pensle sausen på kjøttet helt på slutten av steketiden. Godt også som dip til f.eks nuggets eller grillet kjøtt.

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page