top of page

...

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene i en kryddermølle eller blender.

 

Tørk kjøttet godt med kjøkkenpapir og smør det med sennep, før du drysser over dry rub så det dekker.

 

Tips: Til storfe, bytt ut ingefærpulver med 30 g malt rosmarin.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
BBQ dry rub

BBQ dry rub

BBQ dry rub! Passer til alt som kan grilles, primært til langtidsgrilling av svin på indirekte varme, som pulled pork og spareribs.

(5/5)

5 minutter

Lagre
bottom of page