
...

BBQ dry rub
BBQ dry rub! En tørr krydderblanding som passer til alt som kan grilles, primært til langtidsgrilling av svin på indirekte varme, som pulled pork og spareribs.
Dette er en krydderblanding som også kan brukes på kylling, men også grønnsaker eller tofu for eksempel - for ekstra smak. Det kan være veldig greit å kunne denne oppskriften på krydderblanding når det skal grilles i sommer!
(5/5)
5 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Bland alle ingrediensene i en kryddermølle eller blender.
Tørk kjøttet godt med kjøkkenpapir og smør det med sennep, før du drysser over dry rub så det dekker.
Tips: Til storfe, bytt ut ingefærpulver med 30 g malt rosmarin.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
