top of page

...

BBQ dry rub

BBQ dry rub

BBQ dry rub! En tørr krydderblanding som passer til alt som kan grilles, primært til langtidsgrilling av svin på indirekte varme, som pulled pork og spareribs.

 

Dette er en krydderblanding som også kan brukes på kylling, men også grønnsaker eller tofu for eksempel - for ekstra smak. Det kan være veldig greit å kunne denne oppskriften på krydderblanding når det skal grilles i sommer!

(5/5)

5 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Bland alle ingrediensene i en kryddermølle eller blender.

 

Tørk kjøttet godt med kjøkkenpapir og smør det med sennep, før du drysser over dry rub så det dekker.

 

Tips: Til storfe, bytt ut ingefærpulver med 30 g malt rosmarin.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page