top of page

...

Kutt tomatene i 4 og ha dem over i en ildfast form.

 

Dryss over olivenolje og sukker.

 

Bak i ovnen på 200 grader i 20 til 25 minutter.

 

Server med et dryss havsalt og en god fersk urt på toppen.

 

Tips! Ha på oregano, timian eller rosmarin og et par moste hvitløksfedd mens du baker tomatene!

 

Prøv til grillet biff med mastersaus!

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Bakte tomater

Bakte tomater

Bakte tomater er et meget godt tilbehør til både kjøtt og fisk. Enkelt å lage, og pent å se på!

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page