
...

Bakt potet med cheddarsaus
Bakt potet med cheddarsaus er den ultimate kombinasjonen av kremet, smeltet ost og myk, ovnsbakt potet.
Den fyldige ostesausen, laget med cheddar, gir en deilig dybde av smak, mens syltet rødløk tilfører en frisk og syrlig kontrast.
Perfekt som en mettende middag, kosemat eller som tilbehør til grillen. En skikkelig ostedrøm for alle som elsker smeltet ost!
(4.7/5)
60 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Dryss olivenolje og flaksalt på poteten og pakk den inn i aluminiumsfolie.
Stek på 200 grader i 60 til 90 minutter, avhengig av størrelsen på poteten. Du kan også steke den i airfryer på 200 grader i ca. 60 minutter.
Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel, spe på med melk og kok opp til sausen tykner. Rør inn osten.
Snitt poteten på langs og trykk den lett sammen. Topp poteten med ostesausen og syltet rødløk, som du finner oppskrift på HER.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
