top of page

...

Bakt potet med cheddarsaus

Bakt potet med cheddarsaus

Bakt potet med cheddarsaus er den ultimate kombinasjonen av kremet, smeltet ost og myk, ovnsbakt potet.

 

Den fyldige ostesausen, laget med cheddar, gir en deilig dybde av smak, mens syltet rødløk tilfører en frisk og syrlig kontrast.

 

Perfekt som en mettende middag, kosemat eller som tilbehør til grillen. En skikkelig ostedrøm for alle som elsker smeltet ost!

(4.7/5)

60 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Dryss olivenolje og flaksalt på poteten og pakk den inn i aluminiumsfolie.

 

Stek på 200 grader i 60 til 90 minutter, avhengig av størrelsen på poteten. Du kan også steke den i airfryer på 200 grader i ca. 60 minutter.

 

Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel, spe på med melk og kok opp til sausen tykner. Rør inn osten.

 

Snitt poteten på langs og trykk den lett sammen. Topp poteten med ostesausen og syltet rødløk, som du finner oppskrift på HER.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page