top of page
...
Slik gjør du
Kok opp eddik, sukker og vann.
Kutt rødløk i skiver og legg i et sylteglass eller en bolle som tåler varme, sammen med hel pepper og laurbærblad.
Hell over syltelaken og la den stå i minst 30 minutter. Smaken blir bedre jo lengre den står og er holdbar i ca. 2 uker.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Syltet rødløk
Syltet rødløk er det perfekte tilbehør til alt fra taco til grillmat, pølser, biff og mye mer.
(5/5)
45 minutter
bottom of page