top of page

...

Syltet rødløk

Syltet rødløk

Syltet rødløk er det perfekte tilbehør til alt fra taco til grillmat, pølser, biff og mye mer.

 

Syltet rødløk er en enkel og skikkelig god og smakfull måte å heve mange retter på. Med sin kombinasjon av sødme og syrlighet tilfører den både farge og friskhet til alt fra tacos og burgere, til salater og grillmat.

 

Denne oppskriften på syltet rødløk er rask å lage og gir et resultat som holder seg godt i flere uker. Løken skjæres i tynne skiver og legges i en syrlig lake laget av eddik, sukker, og krydder som gir en perfekt balanse mellom søtt og syrlig.

 

Dette er en allsidig og velsmakende måte å bruke rødløk på i hverdagsmaten!

(5/5)

45 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kok opp eddik, sukker og vann.

 

Kutt rødløk i skiver og legg i et sylteglass eller en bolle som tåler varme, sammen med hel pepper og laurbærblad.

 

Hell over syltelaken og la den stå i minst 30 minutter. Smaken blir bedre jo lengre den står og er holdbar i ca. 2 uker.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page