top of page

...

Syltet rødløk

Syltet rødløk

Syltet rødløk er det perfekte tilbehør til alt fra taco til grillmat, pølser, biff og mye mer.

(5/5)

45 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Kok opp eddik, sukker og vann.

 

Kutt rødløk i skiver og legg i et sylteglass eller en bolle som tåler varme, sammen med hel pepper og laurbærblad.

 

Hell over syltelaken og la den stå i minst 30 minutter. Smaken blir bedre jo lengre den står og er holdbar i ca. 2 uker.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page