top of page

...

Kutt epler, stangselleri og ananas i terninger. Del druene i to. Pisk fløte og sukker til en luftig krem. Bland frukten med kremen og majonesen. Smak til med sitronsaft og topp med grovhakkede valnøtter.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Waldorfsalat

Waldorfsalat

Waldorfsalat er en frisk og kremet salat som passer perfekt til festlige anledninger. Den balanserer søte og sprø ingredienser med en silkemyk krem- og majonesblanding, og gir et deilig innslag til både tradisjonelle og moderne måltider. Enten den serveres som tilbehør til kalkun eller som en del av en buffet, er waldorfsalat alltid en sikker vinner.

(4.9/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page