top of page

...

Waldorfsalat

Waldorfsalat

Waldorfsalat er en frisk og kremet salat som passer perfekt til festlige anledninger. Den balanserer søte og sprø ingredienser med en silkemyk krem- og majonesblanding, og gir et deilig innslag til både tradisjonelle og moderne måltider. Enten den serveres som tilbehør til kalkun eller som en del av en buffet, er waldorfsalat alltid en sikker vinner.

 

Denne klassiske salaten, som stammer fra New York, har en perfekt balanse mellom søtt og salt, og den kremete majonesdressing binder ingrediensene sammen på en herlig måte.

 

Waldorfsalat er en ideell siderett og den passer godt sammen med alt fra kylling og fisk til stekte retter. Med sin friske smak og forskjellige teksturer er denne salaten alltid en vinner, enten du serverer den som tilbehør eller som en lett middag!

(4.9/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt epler, stangselleri og ananas i terninger. Del druene i to. Pisk fløte og sukker til en luftig krem. Bland frukten med kremen og majonesen. Smak til med sitronsaft og topp med grovhakkede valnøtter.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page