top of page

...

Pisk egg og sukker godt sammen. Rør inn fløte og rømme og spe på med melk.

 

Ha i vaniljesukker, bakepulver og smeltet smør. Rør godt.

 

Ha i mel og rør til en klumpfri røre, men ikke rør

unødvendig lenge.

 

La røren svelle i 15 minutter før du steker vaflene.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Vafler

Vafler

Leter du etter den ultimate vaffeloppskriften? Da har du kommet til rett sted! Disse vaflene er fyldige, saftige og uimotståelig gode – takket være en herlig kombinasjon av fløte, rømme og rikelig med egg. Resultatet? Perfekt balanserte vafler med en sprø utside og myk kjerne. Enten du skal kose deg alene, imponere gjestene eller bare vil nyte en klassisk favoritt, er dette oppskriften du MÅ prøve!

(4.6/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page