top of page

...

Vafler

Vafler

Leter du etter den ultimate vaffeloppskriften? Da har du kommet til rett sted! Disse vaflene er fyldige, saftige og uimotståelig gode – takket være en herlig kombinasjon av fløte, rømme og rikelig med egg. Resultatet? Perfekt balanserte vafler med en sprø utside og myk kjerne. Enten du skal kose deg alene, imponere gjestene eller bare vil nyte en klassisk favoritt, er dette oppskriften du MÅ prøve!

 

Vafler er en klassisk rett som aldri går av moten, og som med sin sprø skorpe og myke indre alltid gir en varm og innbydende følelse. Denne oppskriften på vafler er enkel å lage og kan nytes til frokost, lunsj, som en snack eller til kaffen. Kan toppes med utrolig mye forskjellig, alt ettersom hva du har lyst å toppe de med.

 

Uansett om du lager disse til en koselig helgefrokost eller som en del av en festlig anledning, er vafler alltid en hit.

(4.7/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pisk egg og sukker godt sammen. Rør inn fløte og rømme og spe på med melk.

 

Ha i vaniljesukker, bakepulver og smeltet smør. Rør godt.

 

Ha i mel og rør til en klumpfri røre, men ikke rør

unødvendig lenge.

 

La røren svelle i 15 minutter før du steker vaflene.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page