top of page

...

Urteaioli

Urteaioli

Smakfull og enkel urteaioli, perkeft som dressing eller dipp.

 

Urteaioli er en smakfull og aromatisk variant av den klassiske aiolien, hvor friske urter som persille, basilikum og timian tilfører en ekstra friskhet og dybde. Denne dippen er perfekt som tilbehør til grillet kjøtt, sjømat eller som en smakfull saus til pommes frites og grønnsaker. Den kremete konsistensen fra majonesen blandes med hvitløkens skarpe smak og de urtete nyansene for å skape en herlig, smakfull opplevelse.

 

Urteaioli er enkel å lage og kan tilpasses etter smak, og gir et friskt løft til både enkle hverdagsretter og mer festlige måltider!

(4.9/5)

5 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Ha alle ingrediensene i en høy beholder, sett stavmikseren i bunnen og kjør den på maks styrke en kort stund. Før stavmikseren sakte oppover til blandingen får en tykk og jevn konsistens.

 

Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page