top of page

...

Ha alle ingrediensene i en høy beholder, sett stavmikseren i bunnen og kjør den på maks styrke en kort stund. Før stavmikseren sakte oppover til blandingen får en tykk og jevn konsistens.

 

Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Urteaioli

Urteaioli

Smakfull og enkel urteaioli, perkeft som dressing eller dipp.

(5/5)

5 minutter

Lagre
bottom of page