top of page

...

Riv agurk på et rivjern, dryss over salt, la trekke i 10 minutter og klem ut alt vannet.

 

Bland agurk sammen med gresk yoghurt, finhakket hvitløk og nykvernet pepper.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Tzatziki

Tzatziki

Tzatziki er en gresk dressing som smaker utrolig godt og er veldig enkel å lage. Passer godt som tilbehør til salater, wraps, pita, grillmat og lignende.

(5/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page