top of page

...

Tunfisk tataki

Tunfisk tataki

Tunfisk tataki er en smakfull rett der tunfisk får en rask searing på utsiden, mens den forblir rå inni, og serveres med en smakfull ponzusaus for en perfekt balanse mellom tekstur og smak.

 

Dette er en spennende og smakfull rett som setter den ferske tunfisken i fokus. Denne japansk-inspirerte retten består av lett seared tunfisk, som stekes raskt på utsiden for å beholde den rå, saftige teksturen på innsiden. Tunfiskens naturlige smak fremheves med en enkel marinade av soyasaus, ingefær, hvitløk og lime, som gir en perfekt balanse mellom salt, syrlig og umami. Tataki-serveres ofte med en frisk salat eller ris, og kan toppes med sesamfrø for ekstra crunch.

 

Denne retten er både elegant og lett, og er ideell som en forrett eller en lett middag for dem som ønsker å nyte tunfisk på en ny og spennende måte!

(4.9/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Flamber tunfisken lett på begge sider. Kutt i tynne skiver.

 

Bland sammen soyasaus, riseddik, limesaft og honning.

 

Anrett tunfisken på en tallerken, hell over ponzusausen og topp med sesamfrø og spirer eller vårløk.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page