top of page

...

Flamber tunfisken lett på begge sider. Kutt i tynne skiver.

 

Bland sammen soyasaus, riseddik, limesaft og honning.

 

Anrett tunfisken på en tallerken, hell over ponzusausen og topp med sesamfrø og spirer eller vårløk.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Tunfisk tataki

Tunfisk tataki

Tunfisk tataki er en smakfull rett der tunfisk får en rask searing på utsiden, mens den forblir rå inni, og serveres med en smakfull ponzusaus for en perfekt balanse mellom tekstur og smak.

(5/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page