top of page
...
Flamber tunfisken lett på begge sider. Kutt i tynne skiver.
Bland sammen soyasaus, riseddik, limesaft og honning.
Anrett tunfisken på en tallerken, hell over ponzusausen og topp med sesamfrø og spirer eller vårløk.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Tunfisk tataki
Tunfisk tataki er en smakfull rett der tunfisk får en rask searing på utsiden, mens den forblir rå inni, og serveres med en smakfull ponzusaus for en perfekt balanse mellom tekstur og smak.
(5/5)
15 minutter
bottom of page