top of page

...

Tunfisk tartar

Tunfisk tartar

Tunfisk tartar er en skikkelig delikatesse og på samme tid en enkel og smakfull rett som passer perfekt til snacks eller forrett. Denne lover vi at du imponerer gjestene med.

 

Denne retten består av fersk tunfisk som er finhakket og blandet med en smakfull kombinasjon av ingredienser som soyasaus, sesamolje, lime og friske urter. Den friske tunfisken danner en perfekt base som balanseres med de spennende smakene fra de øvrige ingrediensene. Tunfisk tartar er en imponerende forrett eller lett middag, og den er både enkel å lage og et eksklusivt valg for de som ønsker noe litt annerledes. Server gjerne med sprø brød eller chips for ekstra tekstur. Dette er en rett som setter smaksløkene i sving, og som virkelig kan løfte måltidet til nye høyder.

 

Tunfisk tartar har en frisk og ren smak som rett og slett smelter på tungen!

(3/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Skjær tunfisken i terninger. Bland sammen finhakket sjalottløk, hvitvinseddik, olivenolje, gressløk, grov sennep, kapers, limesaft og finhakket ingefær.

 

Vend tunfisken forsiktig inn i blandingen, og server umiddelbart.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page