
...

Tunfisk tartar
Tunfisk tartar er en skikkelig delikatesse og på samme tid en enkel og smakfull rett som passer perfekt til snacks eller forrett. Denne lover vi at du imponerer gjestene med.
Denne retten består av fersk tunfisk som er finhakket og blandet med en smakfull kombinasjon av ingredienser som soyasaus, sesamolje, lime og friske urter. Den friske tunfisken danner en perfekt base som balanseres med de spennende smakene fra de øvrige ingrediensene. Tunfisk tartar er en imponerende forrett eller lett middag, og den er både enkel å lage og et eksklusivt valg for de som ønsker noe litt annerledes. Server gjerne med sprø brød eller chips for ekstra tekstur. Dette er en rett som setter smaksløkene i sving, og som virkelig kan løfte måltidet til nye høyder.
Tunfisk tartar har en frisk og ren smak som rett og slett smelter på tungen!
(3/5)
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Skjær tunfisken i terninger. Bland sammen finhakket sjalottløk, hvitvinseddik, olivenolje, gressløk, grov sennep, kapers, limesaft og finhakket ingefær.
Vend tunfisken forsiktig inn i blandingen, og server umiddelbart.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
