
...

Trøffelpasta
Trøffelpasta er kjapt og enkelt å lage, og har masse god smak! Er du ute etter en umamibombe, er dette retten å gå for.
Trøffelpasta er en luksuriøs og smakfull rett som virkelig løfter middagen til nye høyder. Den intense, jordaktige smaken av trøffel kombineres perfekt med den myke og delikate pastaen, og skaper en utrolig smakfull opplevelse. Trøffelen, med sitt karakteristiske preg, tilfører en rik dybde som gjør retten til en uimotståelig nytelse for smaksløkene. Denne pastaretten er enkel å tilberede, men føles likevel eksklusiv og imponerende, noe som gjør den til et perfekt valg for både hverdagsluksus og festlige anledninger. Med en kremet saus laget av fløte og trøffelolje, og gjerne et dryss av finrevet parmesan, blir dette en rett som både er smakfull og mettende.
Trøffelpasta er en perfekt måte å unne seg noe ekstra godt, enten du feirer en spesiell anledning eller bare vil unne deg selv en kulinarisk opplevelse!
(4.8/5)
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente.
Rens soppen og kutt i terninger.
Ha olivenolje i en stekepanne og stek soppen på middels varme i et par minutter.
Tilsett finhakket sjalottløk og hvitløk og stek videre i 5 minutter.
Hell i fløte og revet parmesan, gi et kjapt oppkok. Ha i trøffelolje og vend inn pasta.
Smak til med salt og pepper.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
