top of page

...

Trøffelpasta

Trøffelpasta

Trøffelpasta er kjapt og enkelt å lage, og har masse god smak! Er du ute etter en umamibombe, er dette retten å gå for.

 

Trøffelpasta er en luksuriøs og smakfull rett som virkelig løfter middagen til nye høyder. Den intense, jordaktige smaken av trøffel kombineres perfekt med den myke og delikate pastaen, og skaper en utrolig smakfull opplevelse. Trøffelen, med sitt karakteristiske preg, tilfører en rik dybde som gjør retten til en uimotståelig nytelse for smaksløkene. Denne pastaretten er enkel å tilberede, men føles likevel eksklusiv og imponerende, noe som gjør den til et perfekt valg for både hverdagsluksus og festlige anledninger. Med en kremet saus laget av fløte og trøffelolje, og gjerne et dryss av finrevet parmesan, blir dette en rett som både er smakfull og mettende.

 

Trøffelpasta er en perfekt måte å unne seg noe ekstra godt, enten du feirer en spesiell anledning eller bare vil unne deg selv en kulinarisk opplevelse!

(4.8/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

 

Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente.

 

Rens soppen og kutt i terninger.

 

Ha olivenolje i en stekepanne og stek soppen på middels varme i et par minutter.

 

Tilsett finhakket sjalottløk og hvitløk og stek videre i 5 minutter.

 

Hell i fløte og revet parmesan, gi et kjapt oppkok. Ha i trøffelolje og vend inn pasta.

 

Smak til med salt og pepper.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page