top of page

...

 

Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente.

 

Rens soppen og kutt i terninger.

 

Ha olivenolje i en stekepanne og stek soppen på middels varme i et par minutter.

 

Tilsett finhakket sjalottløk og hvitløk og stek videre i 5 minutter.

 

Hell i fløte og revet parmesan, gi et kjapt oppkok. Ha i trøffelolje og vend inn pasta.

 

Smak til med salt og pepper.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Trøffelpasta

Trøffelpasta

Trøffelpasta er kjapt og enkelt å lage, og har masse god smak! Er du ute etter en umamibombe, er dette retten å gå for.

(4.9/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page