top of page

...

Tortillachips

Tortillachips

Hjemmelagde tortilla chips er en fantastisk sprø og smakfull snack som er enkel å lage selv.

 

De lages ved å skjære maistortillaer i trekanter, pensle dem med litt olje og deretter steke dem i ovnen, fritere dem eller tilberede dem på en stekepanne eller i en airfryer.

 

Ved å lage tortilla chips fra bunnen kan du kontrollere både smak og tekstur, samt eksperimentere med ulike krydder som havsalt, chilipulver, spisskummen eller lime.

 

De smaker nydelig alene eller sammen med dips som eksempelvis guacamole, salsa eller ostedip.

 

Hjemmelagde tortilla chips er både ferskere og sunnere enn ferdigkjøpte alternativer, og de er perfekte for en filmkveld eller som en del av en større meksikansk middag!

(5/5)

10 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Skjær eller klipp tortillalefser i små trekanter.

 

Ha dem i en bolle og tilsett olje og ønsket krydder.

 

Spre de krydrede trekantene utover på et bakepapirkledd stekebrett og stek dem nederst i ovnen på 160 grader i 10 minutter.

 

Du kan også steke dem i stekepannen, eller i en airfryer.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page