top of page

...

Torsk og blomkålgrateng

Torsk og blomkålgrateng

En rask og enkel middag hele familien vil like. I oppskriften har vi brukt torsk, men du kan også bruke andre typer hvit fisk.

 

Torsk og blomkålgrateng er en velsmakende og sunn middag som kombinerer den milde, delikate smaken av torsk med den kremete konsistensen av blomkål. Denne gratengen er både næringsrik og smakfull, og gir en fin balanse mellom protein og grønnsaker. Torsken får et delikat løft fra en kremet hvit saus og et lett gratinert lokk av ost, som gir en deilig sprø tekstur. Blomkålen gir retten en frisk og mild smak som passer perfekt sammen med fisken. Torsk og blomkålgrateng er en ideell hverdagsrett som både voksne og barn vil elske, og kan gjerne serveres med en frisk salat eller kokte poteter ved siden av.

 

En smakfull og skikkelig god og mettende rett som er både enkel å lage og full av gode smaker!

(4.9/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kok makaroni i rikelig med saltet vann til den er al dente.

 

Del blomkålen i buketter. Kutt fisken i biter.

 

Smelt smør i en kjele, ha i hvetemel og rør sammen. Tilsett melk litt etter litt og visp sammen. Smak til med malt muskatnøtt, salt og pepper.

 

Ha blomkål, makaroni og torsk i en ildfast form. Hell over den hvite sausen og topp med revet ost.

 

Stek i ovnen på 180 grader i 20 minutter.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page