top of page

...

Slik gjør du

Kok makaroni i rikelig med saltet vann til den er al dente.

 

Del blomkålen i buketter. Kutt fisken i biter.

 

Smelt smør i en kjele, ha i hvetemel og rør sammen. Tilsett melk litt etter litt og visp sammen. Smak til med malt muskatnøtt, salt og pepper.

 

Ha blomkål, makaroni og torsk i en ildfast form. Hell over den hvite sausen og topp med revet ost.

 

Stek i ovnen på 180 grader i 20 minutter.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Torsk og blomkålgrateng

Torsk og blomkålgrateng

En rask og enkel middag hele familien vil like. I oppskriften har vi brukt torsk, men du kan også bruke andre typer hvit fisk.

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page