top of page
...
Slik gjør du
Kok makaroni i rikelig med saltet vann til den er al dente.
Del blomkålen i buketter. Kutt fisken i biter.
Smelt smør i en kjele, ha i hvetemel og rør sammen. Tilsett melk litt etter litt og visp sammen. Smak til med malt muskatnøtt, salt og pepper.
Ha blomkål, makaroni og torsk i en ildfast form. Hell over den hvite sausen og topp med revet ost.
Stek i ovnen på 180 grader i 20 minutter.
laster...
porsjoner
Ingredienser
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Torsk og blomkålgrateng
En rask og enkel middag hele familien vil like. I oppskriften har vi brukt torsk, men du kan også bruke andre typer hvit fisk.
(5/5)
30 minutter
bottom of page