top of page

...

Slik gjør du

Fres finhakket sjalottløk og hvitløk i en stekepanne med olivenolje.

 

Tilsett hakkede tomater, vann, buljongterning, tomatpuré og sukker.

 

Kok opp og la suppen småkoke i 10 minutter.

 

Smak til med salt og pepper og server med kokt egg.

1 stk sjalottløk

2 fedd hvitløk

2 ss olivenolje

800 g hakkede tomater

2 dl vann

1 stk grønnsaksbuljong, terning

1 ss tomatpuré

1 ss sukker

salt og pepper

4 stk egg

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

Soppsuppe

30 minutter12

Kålruletter

45 minutter18

Sprø fries i airfryer

30 minutter90

Kremet soppsuppe

30 minutter18

Bakt blomkål med nøttesmør

120 minutter75

Kremet pasta med sopp og chili

30 minutter14

Kantarell pasta

20 minutter31

Bakte grønnsaker i airfryer

30 minutter37

Kremet tomatsuppe

40 minutter182

Kremet pasta med skogsopp og erter

30 minutter32

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Tomatsuppe

Tomatsuppe

Hjemmelaget tomatsuppe lager du raskt og enkelt med denne oppskriften. Server med smilende egg!

(5/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page