...
Slik gjør du
Fres finhakket sjalottløk og hvitløk i en stekepanne med olivenolje.
Tilsett hakkede tomater, vann, buljongterning, tomatpuré og sukker.
Kok opp og la suppen småkoke i 10 minutter.
Smak til med salt og pepper og server med kokt egg.
1 stk sjalottløk
2 fedd hvitløk
2 ss olivenolje
800 g hakkede tomater
2 dl vann
1 stk grønnsaksbuljong, terning
1 ss tomatpuré
1 ss sukker
salt og pepper
4 stk egg
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
Soppsuppe
30 minutter12
Kålruletter
45 minutter18
Sprø fries i airfryer
30 minutter90
Kremet soppsuppe
30 minutter18
Bakt blomkål med nøttesmør
120 minutter75
Kremet pasta med sopp og chili
30 minutter14
Kantarell pasta
20 minutter31
Bakte grønnsaker i airfryer
30 minutter37
Kremet tomatsuppe
40 minutter182
Kremet pasta med skogsopp og erter
30 minutter32
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Tomatsuppe
Hjemmelaget tomatsuppe lager du raskt og enkelt med denne oppskriften. Server med smilende egg!
(5/5)
15 minutter