top of page

...

Rist brødet i en tørr stekepanne.

 

Ha soppen i stekepannen og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen.

 

Smak til med sitronsaft, salt og pepper, og topp med timianblader eller persille.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Toast med smørstekt kantarell

Toast med smørstekt kantarell

Knytt sammen det beste av høstens smaker med denne enkle og gode retten: toast toppet med smørstekte kantareller. En herlig kombinasjon av sprøtt brød og de fyldige, nøtteaktige kantarellene, som gir en himmelsk smaksopplevelse på et blunk.

(4.8/5)

10 minutter

Lagre
bottom of page