top of page
...
Rist brødet i en tørr stekepanne.
Ha soppen i stekepannen og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper, og topp med timianblader eller persille.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Toast med smørstekt kantarell
Knytt sammen det beste av høstens smaker med denne enkle og gode retten: toast toppet med smørstekte kantareller. En herlig kombinasjon av sprøtt brød og de fyldige, nøtteaktige kantarellene, som gir en himmelsk smaksopplevelse på et blunk.
(4.8/5)
10 minutter
bottom of page