top of page

...

Toast med brie og blåbær

Toast med brie og blåbær

En smakfull og sprø toast med smeltet brie og søtt blåbærsyltetøy.

 

Toast med brie og blåbær er en uimotståelig kombinasjon av kremet, mild ost og søte, saftige bær – en perfekt rett for både frokost, lunsj eller som en lett middag. Denne oppskriften er enkel å lage, men byr på spennende smaker som virkelig fremhever den smakfulle brien og de friske blåbærene. Når brieen smelter på den ristede toasten, blir den kremete og deilig, og sammen med de naturlig søte blåbærene, får retten en fantastisk balanse mellom salt og søtt.

 

For ekstra smak kan du tilsette et hint av honning eller balsamico-glaze. Denne toasten kan også serveres som en del av en tapasmeny, eller sammen med en frisk salat. En perfekt måte å nyte den deilige smaken av brie på!

(4.9/5)

10 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Smør begge loffskivene med smør.

 

Legg på et lag med tynne skiver brie på den ene skiven, så et lag med blåbær, så et nytt lag med brie før du legger på den andre loff skiven.

 

Ha litt smør i en stekepanne og stek toasten på begge sider til den er gyllen, skru ned varmen og la den ligge til osten har smeltet.

 

Se hvordan du lager hjemmelaget blåbærsyltetøy.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page