top of page

...

Taco med strimlet svinekjøtt

Taco med strimlet svinekjøtt

Taco med strimlet svinekjøtt, rømme og masse gode grønnsaker.

 

Dette er en smakfull og saftig vri på den klassiske tacoen. Denne retten er perfekt for både hverdagsmiddager og festlige sammenkomster, og byr på en deilig kombinasjon av mørt kjøtt og friske tilbehør. Strimlet svinekjøtt tilberedes langsomt, gjerne i en gryte eller i ovnen, for å oppnå den perfekte teksturen og en smakfullt krydret base. Når kjøttet er ferdig, kan det fylles i myke eller sprø taco-skjell og toppes med favoritt-tilbehøret – fra guacamole, salsa og rømme, til fersk koriander og lime.

 

Denne retten er både enkel å lage og tilpasser seg smakspreferanser, så alle kan få sin perfekte taco-opplevelse. Med strimlet svinekjøtt får du en saftig og smakfull variant av taco som er både mettende og fylt med deilig krydder.

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Bland sammen strimlet svinekjøtt og tacokrydder. Ha solsikkeolje i en stekepanne og stek kjøttet på høy varme i 3-5 minutter.

 

Kutt opp grønnsakene.

 

Server tacoen i tortillalefser med rømme, svinekjøtt og grønnsaker.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page