top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Rens og skyll kantarellen godt. Riv i biter.

 

Kok opp eddik, sukker, vann, laurbærblad og hel pepper. La småkoke i 2-3 minutter.

 

Ha i kantarell og gi et raskt oppkok.

 

Ha alt over i et passe stort glass med lufttett lokk, og sett kaldt.

 

La stå i minst ett døgn før servering. Holdbarhet på minst 3 måneder i kjøleskap.

 

Tips! For å sterilisere glass, varm opp ovnen på 100 grader, vask og skyll glassene godt, og la stå i ovnen til de er helt tørre.

 

 

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Syltet kantarell

Syltet kantarell

Sylting av sopp er en god måte å redusere matsvinnet på! De smaker godt på f.eks pizza med blåmuggost, eller som tilbehør til grønnsaker og viltkjøtt.

(4.9/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page