top of page

...

Syltet kantarell

Syltet kantarell

Sylting av sopp er en god måte å redusere matsvinnet på! De smaker godt på f.eks pizza med blåmuggost, eller som tilbehør til grønnsaker og viltkjøtt.

(4.9/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Rens og skyll kantarellen godt. Riv i biter.

 

Kok opp eddik, sukker, vann, laurbærblad og hel pepper. La småkoke i 2-3 minutter.

 

Ha i kantarell og gi et raskt oppkok.

 

Ha alt over i et passe stort glass med lufttett lokk, og sett kaldt.

 

La stå i minst ett døgn før servering. Holdbarhet på minst 3 måneder i kjøleskap.

 

Tips! For å sterilisere glass, varm opp ovnen på 100 grader, vask og skyll glassene godt, og la stå i ovnen til de er helt tørre.

 

 

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page