...
Slik gjør du
Rens og skyll kantarellen godt. Riv i biter.
Kok opp eddik, sukker, vann, laurbærblad og hel pepper. La småkoke i 2-3 minutter.
Ha i kantarell og gi et raskt oppkok.
Ha alt over i et passe stort glass med lufttett lokk, og sett kaldt.
La stå i minst ett døgn før servering. Holdbarhet på minst 3 måneder i kjøleskap.
Tips! For å sterilisere glass, varm opp ovnen på 100 grader, vask og skyll glassene godt, og la stå i ovnen til de er helt tørre.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Syltet kantarell
Sylting av sopp er en god måte å redusere matsvinnet på! De smaker godt på f.eks pizza med blåmuggost, eller som tilbehør til grønnsaker og viltkjøtt.
(4.9/5)
30 minutter