top of page

...

Syltede sennepsfrø

Syltede sennepsfrø

Syltede sennepsfrø er små smaksbomber som gir et syrlig, søtt og lett krydret løft til mange retter. De er enkle å lage, men gir stor effekt, perfekte som topping på hamburgere, tartar, smørbrød, kjøttretter, i salater eller som et spennende tilbehør på ostefatet.

 

I denne oppskriften kokes sennepsfrø kort sammen med eplesidereddik, sukker og vann, før de får trekke i laken og utvikle en mild og balansert smak.

 

De små frøene får en herlig kaviaraktig konsistens og en nydelig gyllen farge. Du kan bruke dem med en gang, men de blir enda bedre etter noen timer eller dager i kjøleskapet.

 

Syltede sennepsfrø er et enkelt og elegant element som gir dybde og karakter til både hverdagsmat og festlige anretninger, og holder seg godt på glass. En liten detalj som gjør stor forskjell!

(5/5)

10 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Skyll sennepsfrøene raskt i kaldt vann og sil av.

 

Ha alle ingrediensene i en liten kjele.

 

Kok opp og la småkoke i 5 minutter.

 

Ta av varmen og la trekke i laken mens de kjøler seg ned, ca. 5 minutter.

 

Ha over i et glass – de er klare til bruk med en gang, men blir bedre etter noen timer.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page