top of page
...
Slik gjør du
Vask agurkene godt. Bland sammen vann og salt og ha i agurkene. La de stå kaldt i 24 timer.
Kok opp eddik, vann og sukker. Ha i sennepsfrø, laurbærblad og hel hvit pepper.
Ha agurkene over på et rent sylteglass og hell over den varme syltelaken. Ha på lokket og kjøl ned til romtemperatur. Sett glassene i kjøleskapet i minst 1 dag, men helst dager.
Så lenge du har vært nøye og holdt glassene rene er holdbarheten ca. 6 måneder.
laster...
porsjoner
Ingredienser
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Sylteagurk
Hjemmelaget sylteagurk er mye bedre enn de du kjøper i butikken. Det krever litt tid og arbeid, men det er absolutt verdt det.
(4.9/5)
60 minutter
bottom of page