top of page

...

Sylteagurk

Sylteagurk

Hjemmelaget sylteagurk er mye bedre enn de du kjøper i butikken. Det krever litt tid og arbeid, men det er absolutt verdt det.

(4.9/5)

60 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Vask agurkene godt. Bland sammen vann og salt og ha i agurkene. La de stå kaldt i 24 timer.

 

Kok opp eddik, vann og sukker. Ha i sennepsfrø, laurbærblad og hel hvit pepper.

 

Ha agurkene over på et rent sylteglass og hell over den varme syltelaken. Ha på lokket og kjøl ned til romtemperatur. Sett glassene i kjøleskapet i minst 1 dag, men helst dager.

 

Så lenge du har vært nøye og holdt glassene rene er holdbarheten ca. 6 måneder.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page