
...

Sylteagurk
Hjemmelaget sylteagurk er mye bedre enn de du kjøper i butikken. Det krever litt tid og arbeid, men det er absolutt verdt det.
(4.9/5)
60 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Vask agurkene godt. Bland sammen vann og salt og ha i agurkene. La de stå kaldt i 24 timer.
Kok opp eddik, vann og sukker. Ha i sennepsfrø, laurbærblad og hel hvit pepper.
Ha agurkene over på et rent sylteglass og hell over den varme syltelaken. Ha på lokket og kjøl ned til romtemperatur. Sett glassene i kjøleskapet i minst 1 dag, men helst dager.
Så lenge du har vært nøye og holdt glassene rene er holdbarheten ca. 6 måneder.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
