top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Bland melis og malte mandler sammen.

Pisk eggehvitene stive og vend inn blandingen av mandler og melis.

 

Legg et bakepapir i bunnen av en 24 cm springform og smør kantene av formen med smør. Hell i røren og stek i nedre del av ovnen på 170 grader i ca. 35 minutter.

 

Del vaniljestangen og skrap ut frøene.

 

Ha fløte, sukker, eggeplommer og vaniljefrøene i en kjele. Varm opp under omrøring på middels varme til kremen tykner. Dette tar ca. 5 minutter og det er viktig at du rører hele tiden. Avkjøl og pisk inn romtemperert smør i terninger.

 

Når kaken er avkjølt brer du kremen utover kaken, topper med ferske bringebær og et dryss melis.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Suksessterte

Suksessterte

Sprø og seig mandelbunn toppet med suksesskrem! Deilig smak av vanilje.

(4.9/5)

60 minutter

Lagre
bottom of page