top of page

...

Bland sammen solsikkeolje, garam masala, spisskummen, salt og pepper.

 

Vend kyllingvingene i blandingen og spre de utover et stekebrett med bakepapir.

 

Stek i ovnen på 200 grader i ca 45 minutter til kyllingvingene er sprø. Snu dem halvveis i steketiden.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Sprø kyllingvinger

Sprø kyllingvinger

Sprø kyllingvinger krydret med garam masala og spisskummen. Denne oppskriften kommer til å bli din nye favoritt!

(4.9/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page