
...

Sprø knust potetsalat
En variant på potetsalaten som garantert imponerer gjestene! Gode smaker og knasende tekstur.
Sprø knust potetsalat er en moderne vri på den tradisjonelle potetsalaten, hvor små poteter først kokes møre, deretter knuses lett og stekes til de blir gyllenbrune og sprø. Denne metoden gir en herlig kombinasjon av myk innside og sprø utside, noe som løfter potetsalaten til nye høyder.
Etter steking blandes de sprø potetene med en kremet dressing bestående av ingredienser som majones, rømme, sennep og friske urter, noe som tilfører både fylde og friskhet til retten.
For ekstra smak og tekstur kan man tilsette finhakket rødløk, paprika og syltet agurk. Denne potetsalaten passer utmerket som tilbehør til grillmat, fisk eller som en selvstendig rett på et koldtbord. Den sprø konsistensen og den rike smaken vil garantert imponere gjestene dine og tilføre variasjon til måltidet!
(4.9/5)
45 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kok potetene til de akkurat er møre. Legg dem utover på et bakebrett med bakepapir og press dem flate.
Dryss over litt olivenolje og krydre med salt og pepper.
Stek på 220 grader i 15 minutter til de er sprø og gyllen.
Bland sammen majones, rømme, finhakket sylteagurk, sylteagurklake, finhakket sjalottløk, finhakket dill, agurk i terninger og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
Vend de sprø potetene i dressingen og server.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
