...
Kok potetene til de akkurat er møre. Legg dem utover på et bakebrett med bakepapir og press dem flate.
Dryss over litt olivenolje og krydre med salt og pepper.
Stek på 220 grader i 15 minutter til de er sprø og gyllen.
Bland sammen majones, rømme, finhakket sylteagurk, sylteagurklake, finhakket sjalottløk, finhakket dill, agurk i terninger og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
Vend de sprø potetene i dressingen og server.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Sprø knust potetsalat
En ny vri på potetsalaten som garantert imponerer gjestene! Gode smaker og knasende tekstur.
(5/5)
45 minutter