top of page

...

Sprø knust potetsalat

Sprø knust potetsalat

En variant på potetsalaten som garantert imponerer gjestene! Gode smaker og knasende tekstur.

 

Sprø knust potetsalat er en moderne vri på den tradisjonelle potetsalaten, hvor små poteter først kokes møre, deretter knuses lett og stekes til de blir gyllenbrune og sprø. Denne metoden gir en herlig kombinasjon av myk innside og sprø utside, noe som løfter potetsalaten til nye høyder.

 

Etter steking blandes de sprø potetene med en kremet dressing bestående av ingredienser som majones, rømme, sennep og friske urter, noe som tilfører både fylde og friskhet til retten.

 

For ekstra smak og tekstur kan man tilsette finhakket rødløk, paprika og syltet agurk. Denne potetsalaten passer utmerket som tilbehør til grillmat, fisk eller som en selvstendig rett på et koldtbord. Den sprø konsistensen og den rike smaken vil garantert imponere gjestene dine og tilføre variasjon til måltidet!

(4.9/5)

45 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kok potetene til de akkurat er møre. Legg dem utover på et bakebrett med bakepapir og press dem flate.

 

Dryss over litt olivenolje og krydre med salt og pepper.

 

Stek på 220 grader i 15 minutter til de er sprø og gyllen.

Bland sammen majones, rømme, finhakket sylteagurk, sylteagurklake, finhakket sjalottløk, finhakket dill, agurk i terninger og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.

 

Vend de sprø potetene i dressingen og server.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page