
...

Speltvafler
Skikkelig gode speltvafler laget med rømme og fløte!
Speltvafler er en velsmakende vri på den tradisjonelle vaffelen, hvor hvetemelet erstattes helt eller delvis med speltmel. Spelt er en eldgammel kornsort kjent for sin milde nøtteaktige smak og høye næringsinnhold, noe som gir vaflene en rikere smak og en litt grovere tekstur. Det er viktig å la røren svelle i ca. 30 minutter før steking for å oppnå den beste konsistensen. Resultatet er gyldne og sprø vafler med en saftig innside, perfekte til både frokost, lunsj eller som en søt avslutning på dagen.
Server dem gjerne med tradisjonelt pålegg som brunost, syltetøy eller rømme, eller prøv noe nytt som frisk frukt og honning!
(4.8/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pisk egg og sukker godt sammen. Rør inn fløte og rømme og spe på med melk.
Ha i vaniljesukker, bakepulver og smeltet smør. Rør godt.
Ha i mel og rør til en klumpfri røre, men ikke rør unødvendig lenge.
La røren svelle i 15 minutter før du steker vaflene.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
