top of page
...
Slik gjør du
Start med å legge på de største elementene, for eksempel en hel pølse eller spekeskinke.
Så fyller du på med resten av den oppkuttede spekematen og frukt.
Sett på marmelade, syltetøy ol.
Fyll tomrommene med kjeks, tørket frukt og bær.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Spekefat
Et spekefat fylt med deilig spekemat fra ulike deler av verden slår aldri feil. I Norge har vi noen av verdens mest prisbelønte speprodukter, prøv dem neste gang du skal lage et spekefat!
(4.9/5)
15 minutter
bottom of page