top of page

...

Slik gjør du

Start med å legge på de største elementene, for eksempel en hel pølse eller spekeskinke.

 

Så fyller du på med resten av den oppkuttede spekematen og frukt.

 

Sett på marmelade, syltetøy ol.

 

Fyll tomrommene med kjeks, tørket frukt og bær.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Spekefat

Spekefat

Et spekefat fylt med deilig spekemat fra ulike deler av verden slår aldri feil. I Norge har vi noen av verdens mest prisbelønte speprodukter, prøv dem neste gang du skal lage et spekefat!

(4.9/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page