top of page

...

Spekefat

Spekefat

Et spekefat fylt med deilige varianter av spekemat fra ulike deler av verden slår aldri feil. I Norge har vi noen av verdens mest prisbelønte spekeprodukter, prøv dem neste gang du skal lage et slikt fat!

 

Når du skal sette sammen et spekefat, er det viktig å inkludere en variasjon av smaker og teksturer. Start med å velge ulike typer spekemat som spekeskinke, fenalår og spekepølser. Tilbehør som eggerøre, rømme, flatbrød og potetsalat er tradisjonelle valg som komplementerer spekematen godt. For å tilføre friskhet og sødme kan du inkludere frukt som melon, jordbær og druer. Oster som brie eller camembert gir også en kremet kontrast til den salte spekematen. Små skåler med marmelade, syltetøy eller aioli kan plasseres rundt for ekstra smakstilsetning.

 

Fyll eventuelle tomrom med kjeks, tørket frukt, nøtter eller oliven for en komplett og estetisk presentasjon og imponer og server til gjestene!

(4.9/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Start med å legge på de største elementene, for eksempel en hel pølse eller spekeskinke.

 

Så fyller du på med resten av den oppkuttede spekematen og frukt.

 

Sett på marmelade, syltetøy ol.

 

Fyll tomrommene med kjeks, tørket frukt og bær.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page