top of page

...

Bland alle ingrediensene til marinaden.

 

Om du har kjøpt et helt stykke med tunfisk, skjær den i 2cm tykke biffer.

 

Legg tunfisken i marinaden og sett kaldt i 30 minutter.

 

Ta tunfisken ut av marinaden og dekk den med sesamfrø.

 

Stek i en varm stekepanne med solsikkeolje i 1-2 minutter på hver side.

 

Server med for eksempel rekechips eller ris.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Soyamarinert tunfisk

Soyamarinert tunfisk

En rett full av smak, og med en deilig konsistens. Lag den som en del av en buffet, til lunsj eller som en middag alene.

(5/5)

10 minutter

Lagre
bottom of page