
...

Soyamarinert tunfisk
En rett full av smak, og med en deilig konsistens. Lag den som en del av en buffet, til lunsj eller som en middag alene.
Soyamarinert tunfisk er en delikat rett som kombinerer tunfiskens faste tekstur med de rike, salte smakene fra en soyabasert marinade. Ved å marinere fersk tunfisk i en blanding av soyasaus, olivenolje, sitronsaft, knust hvitløk, sesamfrø og hakket rød chili, oppnår man en kompleks smakspalett som fremhever fiskens naturlige kvaliteter. Etter en kort marinering stekes tunfisken raskt i en varm panne for å bevare en saftig kjerne, noe som gir en kontrast mellom en sprø overflate og en mør innside.
Denne tilberedningsmetoden gir en rett full av smak og med en deilig konsistens, perfekt som en del av en buffet, til lunsj eller som en selvstendig middag!
(5/5)
10 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Bland alle ingrediensene til marinaden.
Om du har kjøpt et helt stykke med tunfisk, skjær den i 2cm tykke biffer.
Legg tunfisken i marinaden og sett kaldt i 30 minutter.
Ta tunfisken ut av marinaden og dekk den med sesamfrø.
Stek i en varm stekepanne med solsikkeolje i 1-2 minutter på hver side.
Server med for eksempel rekechips eller ris.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
