
...

Soppsuppe
Denne klassiske soppsuppen er full av god smak, og lar deg blande alle de ulike sopptypene du har tilgjengelig. Rask og enkel å lage, og en skikkelig høstfavoritt!
Ved å kombinere ulike sopptyper som kantareller, aromasopp og sjampinjong, oppnår man en kompleks smak som tilfredsstiller selv alle, selv de som vanligvis er kresne. Suppen starter ofte med å frese finhakket løk og hvitløk i smør til de blir myke og blanke. Deretter tilsettes soppen, som stekes til den slipper væske og får en gyllen farge. For å tilføre dybde kan man deglasere med hvitvin før man heller i kyllingkraft eller grønnsakskraft. En skvett fløte gir suppen en kremet konsistens, mens friske urter som timian eller persille tilfører en aromatisk friskhet. For ekstra fylde kan man røre inn crème fraîche, som gir en behagelig syrlighet!
Server gjerne med sprøstekt bacon på toppen og ristet brød ved siden av for en komplett og tilfredsstillende måltidsopplevelse.
(4.7/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kutt halvparten av soppen i biter, behold den andre halvparten hel.
Smelt smør i en kjele og tilsett finhakket sjalottløk og hvitløk, stek på middels varme til løken er blank. Tilsett soppen og stek videre i et par minutter.
Hell i kraft og fløte, kok opp og la det småkoke i 15 minutter.
Bland ut maisenna i kaldt vann og jevn suppen til ønsket konsistens.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Stek resten av soppen i smør og krydre med salt og pepper.
Server suppen med smørstekt sopp og topp med gressløk.
Tips! Tilsett litt hjemmelaget soppsoya eller soyasaus for en enda rikere smak.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
