...
Slik gjør du
Kutt halvparten av soppen i biter, behold den andre halvparten hel.
Smelt smør i en kjele og tilsett finhakket sjalottløk og hvitløk, stek på middels varme til løken er blank. Tilsett soppen og stek videre i et par minutter.
Hell i kraft og fløte, kok opp og la det småkoke i 15 minutter.
Bland ut maisenna i kaldt vann og jevn suppen til ønsket konsistens.
Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Stek resten av soppen i smør og krydre med salt og pepper.
Server suppen med smørstekt sopp og topp med gressløk.
Tips! Tilsett litt hjemmelaget soppsoya eller soyasaus for en enda rikere smak.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Soppsuppe
Denne klassiske soppsuppen er full av god smak, og lar deg blande alle de ulike sopptypene du har tilgjengelig. Rask og enkel å lage, og en skikkelig høstfavoritt!
(4.7/5)
30 minutter