top of page

...

Pensle kotelettene med solsikkeolje og krydre med salt og pepper.

 

Kutt sommerkål i båter, pensle med solsikkeolje og krydre med salt og pepper.

 

Grill alt i 3-4 minutter på hver side på direkte varme.

 

Bland sammen alle ingrediensene til vinaigretten, hell over kålen og server.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Sommerkoteletter med grillet kål

Sommerkoteletter med grillet kål

Sommerkoteletter på grillen sammen med nykål er både godt og lettvindt mat, toppet med en smakfull vinaigrette blir dette en nydelig middag.

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page