top of page
...
Pensle kotelettene med solsikkeolje og krydre med salt og pepper.
Kutt sommerkål i båter, pensle med solsikkeolje og krydre med salt og pepper.
Grill alt i 3-4 minutter på hver side på direkte varme.
Bland sammen alle ingrediensene til vinaigretten, hell over kålen og server.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Sommerkoteletter med grillet kål
Sommerkoteletter på grillen sammen med nykål er både godt og lettvindt mat, toppet med en smakfull vinaigrette blir dette en nydelig middag.
(5/5)
30 minutter
bottom of page