
...

Sommerkoteletter med grillet kål
Sommerkoteletter på grillen sammen med nykål er både godt og lettvindt mat, toppet med en smakfull vinaigrette blir dette en nydelig middag.
Dette er en klassisk sommerrett som kombinerer saftige, røkte svinekoteletter med den milde og sødmefulle smaken av grillet sommerkål.
Sommerkålen deles i båter, pensles med smeltet smør og drysses med litt salt før de grilles til de får en gyllen farge og myk konsistens. Som tilbehør passer det også utmerket med saltbakte nypoteter og en frisk urtedressing laget av lettrømme, sennep og rikelig med friske urter som basilikum eller persille.
Denne kombinasjonen gir en balansert og smakfull opplevelse som virkelig fremhever sommerens beste råvarer!
(5/5)
30 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pensle kotelettene med solsikkeolje og krydre med salt og pepper.
Kutt sommerkål i båter, pensle med solsikkeolje og krydre med salt og pepper.
Grill alt i 3-4 minutter på hver side på direkte varme.
Bland sammen alle ingrediensene til vinaigretten, hell over kålen og server.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
