top of page

...

Sommerkoteletter med grillet kål

Sommerkoteletter med grillet kål

Sommerkoteletter på grillen sammen med nykål er både godt og lettvindt mat, toppet med en smakfull vinaigrette blir dette en nydelig middag.

 

Dette er en klassisk sommerrett som kombinerer saftige, røkte svinekoteletter med den milde og sødmefulle smaken av grillet sommerkål.

 

Sommerkålen deles i båter, pensles med smeltet smør og drysses med litt salt før de grilles til de får en gyllen farge og myk konsistens. Som tilbehør passer det også utmerket med saltbakte nypoteter og en frisk urtedressing laget av lettrømme, sennep og rikelig med friske urter som basilikum eller persille.

 

Denne kombinasjonen gir en balansert og smakfull opplevelse som virkelig fremhever sommerens beste råvarer!

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pensle kotelettene med solsikkeolje og krydre med salt og pepper.

 

Kutt sommerkål i båter, pensle med solsikkeolje og krydre med salt og pepper.

 

Grill alt i 3-4 minutter på hver side på direkte varme.

 

Bland sammen alle ingrediensene til vinaigretten, hell over kålen og server.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page