top of page

...

Solbærcookies

Solbærcookies

Søte, sprø og seige solbærcookies! Disse er enkle å lage og blir garantert en ny favoritt.

 

Solbærcookies er en spennende vri på tradisjonelle småkaker, hvor den karakteristiske smaken av solbær tilfører en syrlig friskhet som balanserer sødmen i deigen.

 

Ved å tilsette tørkede solbær får man små smakseksplosjoner i hver bit, noe som gjør disse kjeksene både unike og minneverdige. For ekstra luksus kan man også inkludere biter av hvit sjokolade, som harmonerer godt med solbærenes syrlighet. Disse cookiesene passer perfekt som en søt snack til kaffen, eller som en del av et kakebord ved spesielle anledninger!

 

1 porsjon holder til 18 store cookies.

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

La smøret stå på kjøkkenbenken til det blir romtemperert.

 

Pisk smør, sukker og brunt sukker sammen til en jevn blanding. Tilsett eggene ett om gangen, og rør godt mellom hvert egg. Bland inn alle de tørre ingrediensene og rør godt til alt er godt kombinert.

 

Vend frosne solbær inn i deigen.

 

Form deigen til kuler og plasser dem på et bakebrett med bakepapir, 9 stykker per brett. Pass på å ha nok mellomrom mellom hver kule.

 

Stek på 190 grader i 12-15 minutter.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page