top of page

...

Ha smør og vann i en kjele, kok opp. Kutt kål i båter. Legg kålen i kjelen og sett på lokk. La alt dampe i 3-4 minutter og krydre med salt og pepper før servering.

 

Krydre fisken med salt og pepper. Ha solsikkeolje i en stekepanne og varm til middels varme, legg i smør og fisk, stek i 2-3 minutter på hver side.

 

Løft fisken ut av pannen og tilsett kapers og mer smør, stek lett.

 

Server smørflyndren toppet med kaperssmør, revet sitronskall, gressløk og dampet kål ved siden av.

 

Tips! Sørg for at pannen er godt oppvarmet og tilsett litt smør eller olje for å forhindre at fisken fester seg, og for å tilføre smak.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Smørflyndre med dampet kål

Smørflyndre med dampet kål

Lag deg en delikat middag med smørflyndre servert med dampet kål og kaperssmør. Denne elegante retten med smørflyndrens milde, fløyelsaktige tekstur, sammen med søtlig, myk kål er perfekt for en lett middag som er både sunn og smakfull.

(4.8/5)

20 minutter

Lagre
bottom of page