
...

Smørdampet nykål
Et tilbehør som hører den norske sommeren til! Passer til all grillmat!
Smørdampet nykål er en klassisk rett som fremhever den milde og søte smaken av fersk sommerkål. Denne enkle tilberedningsmetoden bevarer kålets sprøhet samtidig som den tilfører en rik smørsmak. For å lage smørdampet nykål, del kålen i grove båter og legg dem i en romslig kjele. Tilsett vann og smør, og kok opp under lokk i 3–4 minutter til kålen er mør, men fortsatt har litt tyggemotstand. Smak til med salt og pepper før servering.
Denne retten passer også utmerket som tilbehør til både kjøtt- og fiskeretter, eller som en selvstendig vegetarisk rett.
(4.6/5)
10 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Kutt nykål i båter.
Ha smør og vann i en kjele, kok opp.
Legg i kålen og sett på lokk.
La alt dampe i 3-4 minutter og krydre med salt og pepper før servering.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
