top of page

...

Slik gjør du

Kutt nykål i båter.

 

Ha smør og vann i en kjele, kok opp.

 

Legg i kålen og sett på lokk.

 

La alt dampe i 3-4 minutter og krydre med salt og pepper før servering.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Smørdampet nykål

Smørdampet nykål

Et tilbehør som hører den norske sommeren til! Passer til all grillmat!

(5/5)

10 minutter

Lagre
bottom of page