top of page
...
Smør begge brødskivene med smør.
Legg på et lag med tynne skiver brie på den ene brødskiven, så sprøstekte baconskiver og eplegele, så et nytt lag med brie før du legger på den andre brødskiven.
Ha litt smør i en stekepanne og stek toasten på begge sider til den er gyllen, skru ned varmen og la den ligge til osten har smeltet.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Smørbrød med brie, bacon og eplegele
Et deilig smørbrød med sprøtt bacon, eplegele og brie. Søtt, salt og kjempegodt, perfekt til frokost eller lunsj.
(4.9/5)
15 minutter
bottom of page