top of page

...

Slik gjør du

Smør begge brødskivene med smør.

 

Legg på et lag med tynne skiver brie på den ene brødskiven, så sprøstekte baconskiver og eplegele, så et nytt lag med brie før du legger på den andre brødskiven.

 

Ha litt smør i en stekepanne og stek toasten på begge sider til den er gyllen, skru ned varmen og la den ligge til osten har smeltet.

2 skiver landbrød

75 g brie

2 skiver bacon, tørrsaltet

2 ss eplegele

1 ss smør


porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Smørbrød med brie, bacon og eplegele

Smørbrød med brie, bacon og eplegele

Et deilig smørbrød med sprøtt bacon, eplegele og brie. Søtt, salt og kjempegodt, perfekt til frokost eller lunsj.

(4.9/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page