top of page
...
Slik gjør du
Smør begge brødskivene med smør.
Legg på et lag med tynne skiver brie på den ene brødskiven, så sprøstekte baconskiver og eplegele, så et nytt lag med brie før du legger på den andre brødskiven.
Ha litt smør i en stekepanne og stek toasten på begge sider til den er gyllen, skru ned varmen og la den ligge til osten har smeltet.
2 skiver landbrød
75 g brie
2 skiver bacon, tørrsaltet
2 ss eplegele
1 ss smør
porsjoner
Ingredienser
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Smørbrød med brie, bacon og eplegele
Et deilig smørbrød med sprøtt bacon, eplegele og brie. Søtt, salt og kjempegodt, perfekt til frokost eller lunsj.
(4.9/5)
15 minutter
bottom of page