top of page

...

Smørbrød med brie, bacon og eplegele

Smørbrød med brie, bacon og eplegele

Et deilig smørbrød med sprøtt bacon, eplegele og brie. Søtt, salt og kjempegodt, perfekt til frokost eller lunsj.

 

Dette byr på en harmonisk blanding av smaker og teksturer som tilfredsstiller både søte og salte smaksløker. Den kremete konsistensen og milde smaken av brie smelter sammen med den knasende sprøheten og saltet fra baconet, mens eplegeléen tilfører en subtil sødme og friskhet som løfter hele opplevelsen. For å tilberede dette delikate smørbrødet, start med å sprøsteke baconskiver til de blir gyldne og sprø. Skjær deretter brie i skiver og legg dem på en skive ferskt, gjerne ristet brød. Plasser de sprøstekte baconskivene over osten, og topp det hele med en generøs skje eplegelé.

 

Denne kombinasjonen gir en balansert smak som passer perfekt som en rask lunsj, en imponerende forrett eller en smakfull kveldssnack!

(4.9/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Smør begge brødskivene med smør.

 

Legg på et lag med tynne skiver brie på den ene brødskiven, så sprøstekte baconskiver og eplegele, så et nytt lag med brie før du legger på den andre brødskiven.

 

Ha litt smør i en stekepanne og stek toasten på begge sider til den er gyllen, skru ned varmen og la den ligge til osten har smeltet.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page