
...

Små pavlova med multekrem
Små porsjonspavlova toppet med deilig multekrem.
Små pavlovaer med multekrem er en delikat dessert som kombinerer sprø marengsbunner med den unike smaken av multer, ofte kalt "skogens gull". For å lage disse minipavlovaene piskes eggehviter stive med sukker til en blank og tykk marengsmasse. Deretter formes små sirkler på bakepapir, gjerne med en liten fordypning i midten, og stekes ved lav temperatur til de er sprø utenpå og myke inni. Når marengsbunnene er avkjølt, toppes de med en luftig multekrem, laget ved å blande pisket kremfløte med friske multer eller multesyltetøy.
Denne kombinasjonen av sprø marengs, kremet fyll og syrlige multer gir en balansert og smakfull avslutning på ethvert måltid!
(4.9/5)
120 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.
Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.
Finn frem et bakebrett med bakepapir. Lag små marengstopper med en spiseskje eller sprøytepose. Lag de litt flate så det er lettere å legge på krem og pynt.
Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek bunnene i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.
Pisk fløte og sukker til en fyldig krem. Vend inn multer.
Pynt pavlovaene med multekrem og sitronmelisse.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
