top of page

...

Små pavlova med multekrem

Små pavlova med multekrem

Små porsjonspavlova toppet med deilig multekrem.

 

Små pavlovaer med multekrem er en delikat dessert som kombinerer sprø marengsbunner med den unike smaken av multer, ofte kalt "skogens gull". For å lage disse minipavlovaene piskes eggehviter stive med sukker til en blank og tykk marengsmasse. Deretter formes små sirkler på bakepapir, gjerne med en liten fordypning i midten, og stekes ved lav temperatur til de er sprø utenpå og myke inni. Når marengsbunnene er avkjølt, toppes de med en luftig multekrem, laget ved å blande pisket kremfløte med friske multer eller multesyltetøy.

 

Denne kombinasjonen av sprø marengs, kremet fyll og syrlige multer gir en balansert og smakfull avslutning på ethvert måltid!

(4.9/5)

120 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.

 

Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.

 

Finn frem et bakebrett med bakepapir. Lag små marengstopper med en spiseskje eller sprøytepose. Lag de litt flate så det er lettere å legge på krem og pynt.

 

Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek bunnene i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.

 

Pisk fløte og sukker til en fyldig krem. Vend inn multer.

 

Pynt pavlovaene med multekrem og sitronmelisse.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page