top of page
...
Slik gjør du
Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.
Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.
Finn frem et bakebrett med bakepapir. Lag små marengstopper med en spiseskje eller sprøytepose. Lag de litt flate så det er lettere å legge på krem og pynt.
Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek bunnene i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.
Pisk fløte og sukker til en fyldig krem. Finhakk jordbær og vend inn.
Pynt pavlovaene med jordbærkrem.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Små pavlova med jordbærkrem
Små porsjonspavlova toppet med deilig jordbærkrem.
(5/5)
120 minutter
bottom of page