
...

Små pavlova med jordbærkrem
Små pavlovaer med jordbærkrem er en elegant og smakfull dessert som kombinerer sprø marengsbunner med en fløyelsmyk jordbærkrem og friske bær.
For å lage disse delikate porsjonskakene, piskes eggehviter stive før sukker gradvis tilsettes, til en tykk og blank marengs oppnås. Marengsen formes til små sirkler på bakepapir, gjerne med en liten fordypning i midten, og stekes ved lav temperatur til de er sprø utenpå og litt seige inni. Etter avkjøling toppes hver marengsbunn med en luftig jordbærkrem, laget ved å blande pisket kremfløte med jordbærsyltetøy eller friske, moste jordbær.
Pynt med friske jordbærskiver eller andre bær etter ønske. Denne desserten er ikke bare en fryd for øyet, men også en herlig kombinasjon av teksturer og smaker som vil imponere gjestene dine!
(4.7/5)
120 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.
Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.
Finn frem et bakebrett med bakepapir. Lag små marengstopper med en spiseskje eller sprøytepose. Lag de litt flate så det er lettere å legge på krem og pynt.
Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek bunnene i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.
Pisk fløte og sukker til en fyldig krem. Finhakk jordbær og vend inn.
Pynt pavlovaene med jordbærkrem.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
