
...

Små pavlova med blåbær og pekan
Små porsjonspavlova toppet med krem, blåbær og hakkede pekannøtter.
Små pavlovaer med blåbær og pekannøtter er en herlig vri på den klassiske desserten, hvor individuelle marengsbunner toppes med krem, friske blåbær og sprø pekannøtter. Disse formes til små sirkler på bakepapir, gjerne med en liten fordypning i midten, og stekes ved lav temperatur til de er sprø utenpå og litt seige inni. Etter avkjøling fylles de med pisket krem eller vaniljekesam, toppes med ferske blåbær og drysses med grovhakkede pekannøtter for en deilig crunch.
Denne kombinasjonen av søt marengs, syrlige bær og nøtter gir en balansert og smakfull dessert som passer perfekt til både hverdagskos og festlige anledninger!
(5/5)
120 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.
Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.
Finn frem et bakebrett med bakepapir. Lag små marengstopper med en spiseskje eller sprøytepose. Lag de litt flate så det er lettere å legge på krem og pynt.
Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek bunnene i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.
Pisk fløte og sukker til en fyldig krem.
Pynt pavlovaene med krem, blåbær og hakkede pekannøtter.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
